Novi Sad
02.07.2013.
15:23 > 13:19
Student master studija hemije, modul analitička hemija, Nebojša Zec osvojio je prvo mesto na jubilarnoj dvadesetoj Međunarodnoj konferenciji mladih istraživača vezanu za analitičku hemiju.
  • 03.07.2013 23:27
    MSC sam i ja
    Jako me obradovala vest o uspehu naseg studenta i to zamislite ne sa Megatrenda nego sa drzavnog faxa koji sam i ja eto zavrsila...isti smer i kod istog profesora! Gadžurić i Vraneš su face na tom faxu! I eto imala sam srecu i odmah dobila posao u struci...od svih master diploma hemije jedino ova prolazi...
    Svaka čast još jednom, uvek mi je drago kad čujem lepe vesti iz onoga sto sam studirala i kad vidim drage i dobre profesore da u tome imaju udela! Samo napred!
  • Fizičar - za Ing

    03.07.2013 21:22
    Vidi se da ste išli u Hemijsku srednju školu. Pismenost Vam nije jača strana. Pozdrav!
  • Ing.

    03.07.2013 13:38
    Za Fizičara
    Žao mi je što ste me pogrešno razumeli, a što se tiče mog obrazovanja tu ste pogrešili ja sam Diplomirani HEMIČAR i i završila sam takođe HEMIJSKU SREDNJU, iako sam uvek iz ostalih hemija imala visoke ocene, za analitičku hemiju su ipak potrebni klikeri u glavi,preziznost, strpljenje, volja, a smatram da za tako nešto ipak mora čovek da poseduje pored truda i rada i ljubav prema toj oblasti,a bogami i visok IQ. Pošto držim privatne časove iz mate i hemije,vrlo mi je poznato koliko procenata mladih ne može da dokuči hemiju. Poštujem ja i Vas Fizičare,ali Vas nisam ponižavala za Vaše znanje i obrazovanje.I još jednom želim da napomenem da kamo sreće da ima više ovakvih kapaciteta i da se u ovakvu omladinu ulaže !
  • Sale NS

    03.07.2013 07:32
    Savet i molba
    Put pod noge dečko, što pre ! Tamo se sigurno našao i neko ko radi kasting za velike evropske firme koje će rado primiti mlade stručnjake bez partijske, kumovske ili rodbinske veze ili za cash kao ovde kod nas. SREĆNO U EVROPI !
  • 03.07.2013 01:20
    da
    Bezi!
  • Fizičar

    02.07.2013 20:32
    Svaka čast mladom momku na uspehu!
    A, ovi što lupaju o IQ i analitičkoj hemiji, to lupetanje neka zadrže za sebe. Za svaki uspeh je potrebna pamet i rad.
    Taj komentar, očito, nije napisao neko pametan, a ni naročito obrazovan.
  • MSc analiticke hemije

    02.07.2013 18:29
    Cestitke
    Sve pohvale Nebojsi i profesoru Gadzuricu i puno srece i daljem radu!
    Kao sto je ing vec napisala, diplomu pod misku i u Nemacku...znam da cu ja to da uradim jer mi diploma mastera analiticke hemije u ovoj zemlji puno ne znaci...
  • 02.07.2013 17:40
    Milan Vranjes - moj komsija! Radujem se i njegovom uspehu!!! :) To je prava omladina!!! 111
  • Mia

    02.07.2013 16:39
    Bravo
    Bravo, bravo, bravo. I sretan ti put!
  • cale

    02.07.2013 15:55
    nagrada
    Svaka cast momcino!
    Pravi odabir naucne discipline koju proucavas.
    Dosta je tih megatrendova gde studente "uce":Ceda Cvorak,Zarko Obradovic,Natasa,Miki Panjkovic,Sale Jovanovic alias farmer...
    Osvetlao si obraz svojim najmilijima i nama, svojim sugradjanima.
    Ponosimo se mladim uspesnim ljudima ,ipak u Srbiji nije sve propalo.
  • ding

    02.07.2013 15:47
    bra'o
    ništa bez hemudže! svaka čast!
  • Ing.

    02.07.2013 15:34
    Bravo mali !
    Sve POHVALE ZA OVOG mladog čoveka, tužno je to što ovde nisam našla ni jednu POHVALU, znači takvo nam je drušzvo ,ne vidimo budući kapacitet ovih STRUČNJAKA.Analitička hemija je jedna izuzetno teška oblast i smatram da svako može da savlada matematiku ili geografiju ali analitičku hemiju može razumeniti samo neko sa visokim IQ. Drago mi je da sam napokon videla vesti o našoj budućnosti,ali nažalost u Srbiji nema pohvale za trud i postignuće na POŠTEN NAČIN, nego ovde vole lopove i diče im se i svi žele da budu prevaranti.Očajnici. Želim ovom mladom dečaku put pod noge diplomu pod mišku i u Nemačku ili Japan gde se inženjeri i te kako dobro naplaćuju jer od kvalitetnih inženjera država kvalitetno živi, a iz iskustva znam da u NIS-u umesto inženjera rade balerine :) Srbijo prepuna ljudi sa niskim IQ ne vidite nam ove talente, ali sam srećna zbog ovog malog što nije posrnuo u zemlji izopačenih i posrnulih kloša...ra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna